Plogger_Article_Image.png

250 000 søppelbiter plogget av veien.

 

Publisert: 19.06.2020
Forfatter: Sina Shahinia

 

Og mer skal det bli!

 

Kunne du tenkt deg å plukke søppel mens du jogget i sommer? Siden 2018, da Plogger-appen først ble lansert, har omtrent 250 000 søppelbiter blitt plukket fra veiene våres av joggende ildsjeler. Denne uken lanserer Gjensidige en ny og forbedret versjon.

 

– I den nye versjonen har vi fokusert på brukeropplevelse. Vi har tatt til oss alle tilbakemeldinger, revidert det og handlet basert på hva brukerne ønsket. Dette har gjort appen mer håndterlig og brukervennlig, sier Simen Burud, utvikler i Ways.

 

Funfact: Ordet plogging er en kombinasjon av plukking og jogging. Visste du at ordet ble kåret til årets nyord av Språkrådet i 2018?

 

For å få mest mulig ut av innsatsen, er det viktig å holde brukernes motivasjon oppe. Det er også hovedsponsor og pådriver, Gjensidige, enig i.

 

– Den tidligere versjonen av Plogger var en enklere utgave, som gjorde appen mindre spennende for brukerne. Gjennom de nye oppdateringene håper vi at appen kan bli mer spennende slik at flere begynner å plogge og bidrar til å ta vare på naturen og miljøet. Gjennom å dele sine Plogge-runder med andre venner på Instagram håper vi også hadde dette kan være med at flere tar utfordringer og blir med å plogge, sier Andreas Rivenes, Markedskoordinator i Gjensidige.

 

Gjør som de norske håndballjentene - hold Norge rent og kroppen trent!