Arkitektbedriftene_1.jpg

Arkitektbedriftene velger WAYS

 

Publisert: 28.05.2020
Forfatter: Sina Shahinian

 

WAYS har fått i oppgave å oppgradere Arkitektbedriftenes komplekse nettside.

– Arkitektbedriftene valgte WAYS av flere grunner. Profesjonelle relasjoner, godt og tillitvekkende tilbud, og det faktum at vi ønsket å være en viktig kunde hos et lite byrå, heller enn en uviktig kunde hos et stort byrå, sier Bo Gleditsch, kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene.


Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter, landskaps- og interiørarkitekter i Norge.

 

Digitalbyrået WAYS har i likhet med andre selskaper støtt på utfordringer under COVID-19. Men, med gode, digitale løsninger og et fleksibelt team, har relasjonene og samarbeidet med kunden vært godt ivaretatt.

 

– Prosessen har gått noe senere enn forventet, men det er utelukkende på grunn av korona-pandemien. Workshopene vi har hatt har vært gode og innsiktsfulle, og vi føler vi blir hørt og forstått. Produktet er ikke levert, men det er ingenting på det nåværende tidspunkt som skulle tilsi at leveransen blir noe annet enn tilfredsstillende, forklarer Gleditsch.

 

Teamet er stolte over å vinne oppdrag som er komplekse og betydningsfulle, og har den siste tiden jobbet hardt for å møte kundens forventninger.

 

– Oppgaven vi har fått av Arkitektbedriftene er utfordrende og spennende. Det er en svært kompleks nettside som mangler den gode brukeropplevelsen. I dag er den rigget på en måte som gjør det vanskelig å navigere for medlemmer. Gjennom god innsikt og forståelse for opplevelsesdesign, skal vi designe en reise med brukeren i fokus og vi gleder oss til å vise frem resultatet, sier Ieva Brezgytė, UX-designer i WAYS.