DSC06793-e1548330204958.jpeg

Nytt kontor med bergenser-vri

 

Publisert: 30.11.2018
Forfatter: Sinan Shahinian

 

WAYS har lenge hatt kunder i Bergen, og nå åpner de et nytt kontor med ekte bergensere i førersetet.

 

Bergensere oppfattes som folk med selvtillit, og det har de. Det er massevis av innovasjon og kreativitet i Bergen som bare venter på å bli løftet opp eller komme til et enda høyere nivå. De har bein i nesa og vil frem, sier Dan Endre Bigset, fra det helt nye WAYS-kontoret i Bergen sentrum.

 

Skal ansette

Det er Bigset og kollega Bjarte Kvinge Tvedt som har startet opp kontoret i byen mellom de syv fjell. Der skal de følge de samme tradisjonene fra Oslo, men med sin egen bergenser-vri.– Nå har vi akkurat flyttet inn i nye lokaler, og i 2019 er planen å ansette flere. Målet er selvfølgelig å bli større enn Oslo-avdelingen, smiler Bigset.

ansatte2.jpeg

Unike Bergen

WAYS Bergen vet hvordan å tenke “kundereise”. Et av innkjøpene til det helt nye kontoret i sentrum, var nemlig paraplyer.– Det er viktig for oss å holde kundene fornøyde – så ingen av våre kunder skal gå ut i regnet uten en paraply i hånden, ler Tvedt.WAYS har sterke tradisjoner i Oslo. Noen av styrkene til bedriften har alltid vært bred teknisk kompetanse og serviceinnstilte medarbeidere. Dette er tradisjoner bergenserne skal ta med seg videre til gågaten i Bergen sentrum.– Vi er ganske unike i Bergen. WAYS-kunder velger oss fordi de ikke har funnet et lignende byrå her tidligere. Når bedrifter fra Bergen velger å bruke et utviklingsbyrå på andre siden av landet var det ikke vanskelig å åpne en avdeling her.

 

DSC06853-e1543580175324-1024x673.jpeg

Ta kontakt!

Medåpningen av Bergens-kontoret, ønsker selskapet nå å treffe en større og bredere målgruppe. Dørene er åpne.– Vi har både større bedriftskunder og innovative gründer i vår portefølje. WAYS består av digitale byggmestere som utvikler alt fra apper og webløsninger til store digitale plattformløsninger. Dersom selskaper i Bergen trenger bistand til tekniske utfordringer er bare å ta kontakt med oss, sier Tvedt og legger til:– De som kommer innom kontoret spør alltid om Pushwagner-bildet på veggen. Uten å tolke kunsten for mye blir diskusjonen ofte om hvem av ansiktene på bildet du får øyekontakt med. Så på et besøk hos oss blir det fort å tolke kunst, drikke kaffe og diskutere prosjekter samtidig, avslutter designeren.