kardinal.jpeg

Sommerens kuleste quiz-app

 

Publisert: 15.07.2019
Forfatter: Knut Michael Haugland

 

Nå kan du bryne deg på spørsmål laget av både Egil Drillo Olsen og Arne Scheie. Og best av alt? Er du flink, kan du vinne penger!

 

Oppsettet i Kardinal er enkelt: Hver deltakelse koster ti kroner, der du maksimalt blir med på tre runder. Den som har flest riktig svar, på raskest tid, går videre til neste runde.

 

I første og andre runde konkurrerer du mot fire andre personer, mens det i finalen er ti stykker. Vinner du finalen, vinner du også 1000 kroner.

 

Spørsmålene er innenfor kategorier som sport, musikk, geografi, politikk, historie og populærkultur. Uavhengig av kategori: Her kommer du ingen vei med flaks.Alle spørsmål må nemlig besvares med tall! Det betyr at du ikke kommer deg noen vei uten å faktisk vite svaret.

 

– Appen er bygget opp med en god miks av både enkle og vanskelige spørsmål. Absolutt alle kan svare på noe, men veldig få kan svare på alt, forteller Einar Røhnebæk, mannen bak quiz-appen.

Drillo og Arne Scheie leverer spørsmålene

Blant høydepunktene i appen, finner du Arne Scheies sportsspørsmål og Egil «Drillo» Olsens geografi-nøtter. Duoen har reist mye rundt i landet og holdt quiz, og er vant til å finne frem til de rette spørsmålene.

 

– Jeg prøver etter beste evne å finne noe for alle når jeg lager quiz-spørsmål, sier Arne Scheie til Nettavisen.

 

kardinalScreenShot.png

 

For ordens skyld: Kardinal er helt lovlig, og bryter ikke med norsk lotterilovgiving. Gevinsten er også skattefri. WAYS står for drift og videreutvikling av tjenester knyttet til plattformen.