Aktuelt

Hos oss skjer det spennende ting hele tiden. Her kan du følge med på noe av det – fra aktuelle nyheter til kundereiser.

250 000 søppelbiter plogget av veien. Og mer skal det bli!

Kunne du tenkt deg å plukke søppel mens du jogget i sommer? Siden 2018, da Plogger-appen først ble lansert, har omtrent 250 000 søppelbiter blitt plukket fra veiene våres av joggende ildsjeler. Denne uken lanserer Gjensidige en ny og forbedret versjon.

Arkitektbedriftene velger WAYS

WAYS har fått i oppgave å oppgradere Arkitektbedriftenes komplekse nettside.

WAYS utvikler plattformen for skoleversjonen til My Child Lebensborn

Mobilspillet My Child Lebensborn har blitt lastet ned 255.000 ganger og fikk en BAFTA for gripende historiefortelling. WAYS har utviklet software-løsningen til spillets skoleversjon. Nå kan også norske skoleelever ta vare på Lebensborn-barna Klaus og Karen i Norge på 50-tallet.

Sommerens kuleste quiz-app

Nå kan du bryne deg på spørsmål laget av både Egil Drillo Olsen og Arne Scheie. Og best av alt? Er du flink, kan du vinne penger!

App for tinnitusrehabilitering

WAYS har utviklet en app for HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) Briskeby. HLF Briskeby tilbyr tjenester innen fagområdet hørsel. Tilbudene gis i form av rehabilitering og kurs til voksne og utadrettede tjenester til videregående opplæring.

Satser på fremtiden

Cogito NTNU er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å fremme læring og interesse for kunstig intelligens på alle nivåer. WAYS støtter organisajonen og har tatt en prat med de om AI(kunstig intellingens).

Nominert til pris med gigantene!

WAYS har fått æren av å være nominert sammen med aktører som Canal Digital, Tesla, Komplett og Apple i kategorien “best-selgende tekst”.

Nytt kontor med bergenser-vri

WAYS har lenge hatt kunder i Bergen, og nå åpner vi et nytt kontor med ekte bergensere i førersetet.

Bygg, test, bygg videre

En idé er verdiløs uten evne og “guts” til å kunne blåse liv i den. Evne kan kjøpes, men “gutsen” må bearbeides. Frykten for å få idéen sin stjålet er alt for stor blant mange, og det er som oftes hovedgrunnen til at geniale løsninger aldri blir til.

Satser blandt de syv fjell

Med solid økning i omsetningen, flerdobling av ansatte og frisk kundevekst, åpner WAYS nytt kontor i den kreative og pulserende storbyen Bergen.

Hele Norge plogger!

Plasthvalen som ble funnet utenfor Sotra med 29 plastposer i magen ble starten på et ekte engasjement mot plast og forsøpling i Norge. Nå har ploggebølgen inntatt verden og norsk friidrett er med.