SEO optimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) har blitt et av de aller viktigste verktøyene i digital markedsføring for konvertering av kunder. Ved å rangere høyt i søk bidrar det til at potensielle kunder finner frem til nettopp ditt produkt eller tjeneste.

 

I motsetning til søkemotorannonsering (PPC), så er selve trafikken fra søkemotoroptimaliseringen kostnadsfri, i den forstand at man ikke betaler per klikk. Vi vet hvordan vi skal øke relevant trafikk din nettside eller digitale plattform. Trafikken er salgsdrivende og samtidig med på å bygge merkevare. 

Søkemotoroptimalisering.jpg

Hvorfor er SEO så viktig? 

Hver gang noen søker etter en tjeneste/produkt, er det de som kommer på øverst på listen over funn som er “vinnere”. Hver gang du ikke når opp til hovedsiden, er det noen andre som gjør det.

 

I en verden der alle er på nett, er det ekstra utfordrende å være synlig. Det er her Søkemotoroptimalisering kommer inn. Ved hjelp av søkemotoroptimalisering er det mulig for både store og små bedrifter å få økt synlighet i Google søk og få økt trafikk/flere kunder fra organiske søk.

 

Dine kunder er på nettet og søker etter tjenester du leverer akkurat nå, men er du synlig?

 

Ved hjelp av strategisk analyse og erfaring sørger vi for at du blir sett.

 

Litt om hvordan vi jobber sammen

Vi mener det er viktig å forstå scoopet og hvor behovet kommer fra for å ha den beste forutsetningen for å lykkes. Derfor setter det av god tid til å bli kjent med deg som kunde og ditt prosjekt, nettopp for å sikre at vi har forståelse for problemstilling og produkt, samt hva som er ønsket utfall, f eks hvilke fraser/søkeord som er mest relevante for din bedrift og som det ønskelig å rangere for.

Ønsker du at WAYS skal utføre en søkeordsanalyse eller en audit av nettsiden din? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig kaffeprat.

Er du klar for å sette i gang?