Personvernserklæring for BravoAktiv-appen

Personvernserklæring for BravoAktiv-appen

Sist oppdatert: 01.09.2023

BravoAktiv AS (heretter referert til som “vi”, “oss” eller “BravoAktiv”) er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere. Denne personvernserklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger i forbindelse med din bruk av BravoAktiv-appen (heretter referert til som “appen”).

Innledning

BravoAktiv-appen er utviklet for å hjelpe brukerne med å utføre treningsprogrammer og oppmuntre dem til å oppnå sine helse- og treningsmål ved å tilby virtuelle belønninger i form av “stickers”. Vi ønsker å forsikre deg om at vi tar personvern på alvor og at vi ikke samler inn aktivitetsdata eller personlig identifiserbar informasjon om våre brukere.

Informasjon vi samler ikke inn

Vi samler IKKE inn aktivitetsdata eller personlig identifiserbar informasjon om våre brukere. Vi respekterer ditt personvern ved å ikke samle inn eller lagre slike data.

Hvordan vi bruker informasjonen

Siden vi ikke samler inn aktivitetsdata eller personlig identifiserbar informasjon, bruker vi ingen informasjon til noen formål utover det som er nødvendig for å levere appens grunnleggende funksjonalitet.

Deling av informasjon

Vi deler ikke personlig identifiserbar informasjon med tredjeparter, da vi ikke samler inn slike opplysninger.

Dine rettigheter

Selv om vi ikke samler inn personlig identifiserbar informasjon eller aktivitetsdata, ønsker vi å gi deg kontroll over dataene du gir oss. Du har følgende rettigheter:

Innsyn: Du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon vi eventuelt har samlet inn (som ikke skal inkludere personlig identifiserbar informasjon).

Sletting: Du kan be om sletting av eventuelle data vi måtte ha samlet inn (selv om de ikke er personlig identifiserbare).

Endringer i personvernserklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernserklæringen når som helst for å reflektere endringer i våre praksiser eller for å overholde loven. Eventuelle endringer vil bli varslet i appen.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvern eller bruken av appen, kan du kontakte oss på følgende e-postadresse:

E-post: monica@bravoaktiv.com

Vi takker for at du bruker BravoAktiv-appen og setter pris på tilliten du har vist oss når det gjelder personvern. Vi er forpliktet til å beskytte dine data og tilby en trygg og sikker appopplevelse.