Våre tjenester

Vi leverer produkter i særklasse fordi vi er grundige i forarbeidet, lyttende, ærlige og uredde for å gi våre beste råd.

Webløsninger

Webløsninger

Trenger du en nettside som treffer? I WAYS er vi dyktige på akkurat det – fra enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også. Vi utvikler større bedriftsnettsider med skreddersydde- og intuitive løsninger som er enkle å anvende, drifte og vedlikeholde. Det kan være løsninger som brukes til å registrere, samle, hente ut eller dele informasjon. Dette ved hjelp av avanserte systemer som vi får til å fungere sømløst sammen.

Apper

Apper

I dag stiller kunder høye krav til appene sine, og det er vi glad for. Trenger bedriften din en ny og sømløs måte å kommunisere med målgruppen sin på? Eller går du med en gründer i magen og har en genial app-idé? Vi er dine partnere, rådgivere og digitale byggmestere hele veien – frem til du holder konseptet ditt i hånden.

Plattform- og storskalaløsninger

Plattform- og storskalaløsninger

Dette er mer komplekse digitale løsninger hvor hardware og software gjerne snakker sammen. Disse prosjektene har lengre varighet, og kunden ønsker ofte tilrettelagte integrasjoner mot egne eller andres systemer – og på tvers av teknologi.

Netthandel

Netthandel

Trenger du en nettbutikk kunden din vil glede seg til å handle i? I WAYS er vi dyktige på akkurat det. Vi utvikler nettbutikker som er gode å bruke og enkle å drifte. Vi bistår deg i hele prosessen med skreddersydde løsninger som kan vokse og videreutvikles.

Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon

Trenger din bedrift innhold til nettside, sosiale kanaler eller til app i form av foto, video eller tekst? Med relevant og godt innhold vil man kunne vekke følelser og interesser hos bedriftens målgruppe. Vi i WAYS kan bistå med dette.

Vår prosess

Idé- og kontaktfasen

Du har en smart idé du ønsker å gjøre noe med, og ser at vi kan være det rette utviklerbyrået til å hjelpe deg på veien. Du tar kontakt med oss for en prat – helt uforpliktende, selvfølgelig. Vi stiller spørsmål og danner oss et bilde av hva slags app eller løsning du ønsker deg. Her er det lave skuldre, stor nysgjerrighet og god kaffe.

Forprosjekt / estimering

Er dette en stor jobb, kan vi avtale å utføre et mindre forprosjekt. Det hjelper oss å beregne kostnad og omfang. Dette gjør vi kun hvis vi tror det vil komme deg til gode. Ved enklere jobber estimerer vi omfanget uten forprosjekt.

Utvikling

Når vi er enige om mål og rammer, setter vi i gang med det spennende arbeidet. Vi trår til og jobber lange dager når det er nødvendig – og dialogen med deg underveis er viktig for oss.

Leveranse

Se der, ja! Arbeidet er ferdig, og produktet er endelig i boks. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold, tar vi oss av det også hvis du ønsker serviceavtale hos oss.

WAYS + deg = sant

I WAYS utvikler vi ikke bare ideer, vi utvikler din idé. Derfor er et av våre varemerker at vi alltid gjør et usedvanlig grundig forarbeid. Vi tar oss tid til å bli kjent med deg og dine behov. Vi stiller spørsmål, og vi lytter. Slik slipper begge parter merarbeid og misforståelser – og produktet blir best mulig.

Trenger du digitale byggmestere?