Våre tjenester

Vi er et fullservice digitalbyrå som tilbyr solide tjenester for å både utvikle og sikre din digitale sfære.

Står du overfor en digital utfordring eller ønsker å utvikle en helt ny tjeneste eller plattform? Uansett hva det er, så løser vi det sammen.

Apputvikling

I dag stiller kunder høye krav til appene sine, og det er vi glad for. Med dagens store app-marked, er det viktig å skille seg ut med gode konsepter og produkter det er behov for, og ikke minst høy kvalitet.

Konseptutvikling

Vi setter brukeren i sentrum når vi designer og utvikler gode konsepter. Ved å optimalisere brukeropplevelsen gjennom UI- og UX-design, får vi komplekse systemer til å føles enkle å bruke.

Drift og vedlikehold

WAYS drifter i dag kritisk infrastruktur som digital dørløsninger, betalingstjenester og andre plattformsystemer. Over tid har vi bygget opp et solid driftsmiljø med et kompetent team som til enhver tid sørger for at virksomhetskritiske tjenester er oppe og fungerer.

Skytjenester

WAYSCloud er en sikker skytjeneste, som er spesialtilpasset hostingtjenester for små og mellomstore virksomheter. Vi tilbyr dedikerte servere som er enkle å administrere.

Plattformløsninger

Dette er mer komplekse, digitale løsninger hvor hardware og software gjerne snakker sammen. Disse prosjektene har lengre varighet, og kunden ønsker ofte tilrettelagte integrasjoner mot egne eller andres systemer – og på tvers av teknologi.

Webutvikling

Trenger du en nettside som treffer? I WAYS er vi dyktige på akkurat det – fra enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vi drifter og vedlikeholder nettsiden slik at du kan fokusere på egne kjerneområder.

Vi er digitale superhelter

Mot, fokus, innsats, respekt og åpenhet.

I WAYS jobber vi innenfor rammeverket SCRUM. 
Dette handler i korte trekk om hvordan et team jobber sammen. Kontakt oss gjerne for å høre mer om hvordan vi jobber sammen med deg og ditt prosjekt.