Design og konseptutvikling

Vi setter brukeren i sentrum når vi designer og utvikler gode konsepter. Ved å optimalisere brukeropplevelsen gjennom UI- og UX-design, får vi komplekse systemer til å føles enkle å bruke.

Vårt designteam forstår din bruker. Gjennom omfattende designprosess, tilrettelegger vi de nødvendige verktøyene til å avdekke kundens behov. Så fort vi har et tydelig bilde om hva vi skal oppnå gjennom omfattende innsiktsarbeid, setter våre designere i gang.

Kundereisen planlegges nøye, struktur og arkitektur skisseres og du som kunde godkjenner planen. Det er først da vi setter i gang med å gjøre triste, grå wireframes til vakre, digitale plattformer.

Når tjenesten skal snakke med brukeren er den visuelle opplevelsen minst like viktig som funksjonaliteten. Våre grafiske designere bistår derfor med grafisk utforming av logo og profil som gir produktet eller tjenesten den harmoniske opplevelsen den fortjener.

Med en brukersentrert tilnærming, setter vi alltid brukeren i sentrum og designer produktet/tjenesten deretter. Selv en diskusjon om hvor en enkel knapp skal plasseres, kan være strategisk avgjørende for hvordan din plattform oppleves.

Det må fungere. For det er fort gjort å overkomplisere digitale produkter. Vår utviklere er spesialisert i gjøre ting simpelt og tilgjengelig, uten at det går på bekostning av funksjonalitet. Det er det vi kaller WAYS MAGIC.

Trenger bedriften din en med et nøye øye for UI og UX design? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig kaffeprat.