Prosjekter

 

Ønsker du å lære mer om hvordan vi jobber og hvordan vi går angriper morgendagens utfordringer?

Få et lite innblikk i tidligere prosjekter her. 

 

 

FRICH´S

Intranett

FRICH´S, en kjede med hoteller og spisesteder i Innlandet og Trøndelag, ønsket et intranett for alle ansatte. Sammen med Rethink Studio, gjorde vi dette til en virkelighet.

Veggie de Luca

App for IOS og Android

Deli de Luca startet en konseptbutikk som omhandlet veganske og vegetarianske delikatesser. WAYS bistod med visuell profil, utvikling av Veggie de Luca appen, og lansering og drift av tjenesten.

Skullerud Sport Senter

Webside

Skullerud Sport Senter kom til oss for å få utviklet en ny nettside med bedre brukervennlighet og optimalisering for alle mennesker uavhengig av syn, finmotorikk, eller teknisk kompetanse.

Drikkevett V2

App for IOS og Android

I følge undersøkelser drikker ca 10 prosent av voksne i Norge på en måte som medfører stor risiko for helseskade og avhengighet . Alkoholavhengighet er et reelt problem, men heldigvis finnes det hjelpemidler for å redusere omfanget av dette.

Aliment

App for IOS og Android

Man blir sulten av å jobbe overtid. Derfor utviklet vi appen Aliment, som gir alle 9 000 ansatte ved Ahus muligheten til å enkelt bestille og få levert mat fra flere lokale restauranter. Slik kan de som jobber med å ta vare på andre, enkelt ta vare på seg selv.

iQey

App for IOS og Android

Med iQey-plattformen fikk vi jobbe slik vi gjør det best. Vi ble tidlig involvert og har jobbet tett på kunden hele veien.I dag er det en løsning som bærer tusenvis av brukere på sine skuldre – et ansvar vi forvalter godt, og som holder oss skjerpet.iQey brukes i dag av titalls antall treningssentre i Norge, og styrer alt fra døråpning til CRM - systemer.

Plogger

App for IOS og Android

Plogger er en app som tar Norge med på ploggebølgen! Over 250 000 søppelbiter er nå blitt plogget, og mer skal det bli! Appen utviklet vi i samarbeid med Gjensidige og Norges Friidrettsforbund.

ASIAS

Kartleggingsverktøy

Spesialistbedriften kom til oss med en oppgave om å lage et kartleggingsverktøy som skal hjelpe mennesker med asperger syndrom i arbeid.

Tinnitus riktig fokus

App for IOS og Android

Tinnitus – Riktig fokus, er en app som verktøy for tinnitusrehabilitering. WAYS har utviklet og designet appen for HLF Briskeby.

Mastiff

Webutvikling og design

WAYS designet og utviklet en nettside som tydeliggjør Mastiffs profil på nett, og åpner deres tjenester til et større publikum.

Sperretkonto

Webutvikling

Sperretkonto er et alternativ til tradisjonelle depositumkontoer og husleiegarantier. WAYS har utviklet og designet systemet.

RST Logistics

Webutvikling og visuell identitet

RST Logistics AS ble etablert av Richard Sæther i 1994 og har siden den gang vokst fra et enkeltmannsforetak til i dag å være en komplett logistikk leverandør. Når RST skulle fornye seg lagde Ways nye websider og hele den visuelle identiteten til selskapet.

Aksjetjenesten

Nettside

Aksjetjenesten lar deg abonnere på varslinger om endringer i aksjemarkedet. Velg aksjene du vil følge og få SMS ved børsmeldinger, megleranbefalinger eller kursendringer.