Våre prosjekter

Vi tror på å utvikle noe med deg, ikke bare for deg.

Tinnitus - riktig fokus

App for iOS og Android

Tinnitus – Riktig fokus, er en app som verktøy for tinnitusrehabilitering. WAYS har utviklet og designet appen for HLF Briskeby.

Les mer om Tinnitus - riktig fokus

Plogger

App for iOS og Android

Plogger er en app som tar Norge med på ploggebølgen! Denne utviklet vi i samarbeid med Gjensidige og Norges Friidrettsforbund.

Les mer om Plogger

Sperretkonto

Webutvikling

Sperretkonto er et alternativ til tradisjonelle depositumkontoer og husleiegarantier. WAYS har utviklet og designet systemet.

Les mer om Sperretkonto

iQey

App for iOS og Android

Med iQey-plattformen fikk vi jobbe slik vi gjør det best. Vi ble tidlig involvert og har jobbet tett på kunden hele veien.I dag er det en løsning som bærer tusenvis av brukere på sine skuldre – et ansvar vi forvalter godt, og som holder oss skjerpet.iQey brukes i dag av titalls antall treningssentre i Norge, og styrer alt fra døråpning til CRM - systemer.

Les mer om iQey

Aliment

App for iOS og Android

Man blir sulten av å jobbe overtid. Derfor utviklet vi appen Aliment, som gir alle 9 000 ansatte ved Ahus muligheten til å enkelt bestille og få levert mat fra flere lokale restauranter. Slik kan de som jobber med å ta vare på andre, enkelt ta vare på seg selv.

Les mer om Aliment

RST Logistics

Webutvikling og visuell identitet

RST Logistics AS ble etablert av Richard Sæther i 1994 og har siden den gang vokst fra et enkeltmannsforetak til i dag å være en komplett logistikk leverandør. Når RST skulle fornye seg lagde Ways nye websider og hele den visuelle identiteten til selskapet.

Les mer om RST Logistics

Mastiff

Webutvikling og design

WAYS designet og utviklet en nettside som tydeliggjør Mastiffs profil på nett, og åpner deres tjenester til et større publikum.

Les mer om Mastiff

Aksjetjenesten

Nettside

Aksjetjenesten lar deg abonnere på varslinger om endringer i aksjemarkedet. Velg aksjene du vil følge og få SMS ved børsmeldinger, megleranbefalinger eller kursendringer.

Les mer om Aksjetjenesten