Bred målgruppe krever nettsider for alle målgrupper og til alle flater

Skullerud Sport Senter er et unikt treningssenter med en sterk visjon og fokus på trygghet og tilhørighet til sine medlemmer. De ønsket en nettside som med gjennomgående flyt som visualiserer og fremmer deres visjon og identitet godt i digitale flater, samtidig som det gir økt onboarding av nye kunder til senteret.

Problemer med brukervennlighet
Da de kom til oss hadde de en nettløsning som ikke innfridde ønsket målsetting om generering av nye medlemmer og nettstedet konverterte ikke godt nok. Den fremsto som lite brukervennlig, grunnet et overflod av innhold og manglende struktur.

Skullerud Sport Senter ønsket derfor hjelp til å optimalisere nettsiden sin både for det visuelle og brukervennligheten. Store call-to-action knapper, stor og lesbar tekst, samt enkel navigering var i fokus da den nye nettsiden ble designet og utviklet. Alle skal klare å bruke nettsiden, uavhengig av syn, finmotorikk, eller teknisk kompetanse.

Trening for alle siden 1980
Skullerud Sport Senter
Websider
English summary
Skullerud Sport Center is a unique training facility with a strong vision and focus on safety and belonging. They wanted a user-friendly website that reflects their vision and attracts new customers. Their previous website lacked usability due to excessive content and poor structure. To improve it, they focused on visual appeal and usability, incorporating large call-to-action buttons, readable text, and easy navigation for all users, regardless of abilities.

Resultatet og veien videre
Skullerud Sport Senter sin nettside er lansert og fungerer godt. Den er integrert med en tredjepart som tar seg av bookinger av gruppetimer. Skullerud er fornøyd med resultatet, og planlegger i fremtiden å utvide nettsiden med flere moduler som vil være til fordel for brukerne og medlemmene av Skullerud Sportsenter.

I ettertid har Skullerud Sport Senter leid inn WAYS for å gjøre SEO-oppgraderinger på nettsiden. Dette førte til hurtigere innlasting, bedre søkemotor-optimalisering, og bedre brukervennlighet ved bruk av brødsmulesti på undersider.

Har du en utfordring for oss?
Ta kontakt for en hyggelig kaffeprat!