Webutvikling

Trenger du en nettside som treffer? I WAYS er vi dyktige på akkurat det – fra enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vi drifter og vedlikeholder nettsiden slik at du kan fokusere på egne kjerneområder.

Vi utvikler større bedriftsnettsider med skreddersydde- og intuitive løsninger som er enkle å anvende, drifte og vedlikeholde. Det kan være løsninger som brukes til å registrere, samle, hente ut eller dele informasjon. Dette ved hjelp av avanserte systemer som vi får til å fungere sømløst sammen.

Trenger du en nettbutikk som fungerer? I WAYS vet vi hvordan vi optimalerer hele kundereisen fra du går inn i webshop til handelkurven er full i cashout! Vi utvikler nettbutikker som er gode å bruke og enkle å drifte. Gjennom hele prosessen bistår vi deg med skreddersydde løsninger som skal kan skaleres og videreutvikles.

Har du kanskje en kompleks idé? Ta kontakt med oss å finner vi den beste løsningen sammen. Vi setter på bred erfaring og tverrfaglig kompetanse, som vi gledelig deler med deg.