Friidrett for alle: Personvernerklæring

 

All registrering og behandling av personopplysninger om deg som nevnt under er underlagt reglene i personopplysningsloven.

Behandlingsansvarlig er:

 

WAYS AS

V / Daglig leder

Øvre Slottsgate 11

0157 OSLO

innsyn@ways.no

+47 475 17 000

 

Friidrett for alle-appen lagrer opplysningene som du oppgir under registrering for å kunne tilby en fullverdig brukeropplevelse. Dataene benyttes kun for å opprettholde tilgangen til tjenesten for deg som sluttbruker og for å kunne hente ut anonym statistikk.

Opplysningene vi innhenter når du bruker appen er:

  • Kallenavn (brukernavn)
  • E-post
  • Fylke og klubb/skoleforbindelse
  • Passord (kryptert)
  • Vi lagrer all data som opprettes ved bruk av appen. Det inkluderer gruppeinndeling, resultater, navn, arrangement og aktiviteter som opprettes. Vi oppfordrer derfor til å sensurere navn til initialer ved bruk av programvaren.

Tilganger du gir oss:

For at du som sluttbruker skal kunne benytte deg av appen på en god måte, er vi avhengige av at du gir følgende tilganger:

  • Aksept av brukervilkår (obligatorisk)

Innsynsrett og sletting av konto

Du har i henhold til personopplysningsloven krav på informasjon om hvilke opplysninger som er registrert og som behandles, samt krav på retting og / eller sletting av feilaktige opplysninger. Du har også rett til å trekke samtykket til behandling av personopplysningene tilbake når som helst.

 

Sletting:

Dersom du ønsker å slette opplysningene dine, har du rett til å gjøre dette. Dette gjør du ved å klikke på “Slett konto” under profilsiden og følge stegene videre.

 

Innsynsrett:

Dersom du ønsker å få innsyn i hvilket data vi har registrert på din bruker-ID kan du kontakte oss på innsyn@ways.no. Opplysningene vil bli utlevert innen 28 dager. Av personvernshensyn vil opplysningene bli tilsendt i rekommandert forsendelse.

Hvor vi lagrer dataene:

Opplysningene lagres i Google Cloud i EU.

 

Tilgang på dataene: WAYS AS og NFIF

 

Opplysningene kan kun hentes ut av godkjent personell i WAYS AS under streng taushetsplikt både i og utenfor tjeneste. Taushetsplikten gjelder også etter endt ansettelsesforhold.

 

Vi utleverer aldri persondata til tredjeparter eller virksomheter / personer.

 

 

Sist revidert: 08.10.2018