Har du en god ide?

WAYS støtter aspirerende gründere!

Har du en visjon, men begrenset tilgang til ressurser? Da er Ways her for å sette deg på rett spor. Vi lanserer et initiativ som gir aspirerende gründere et solid fundament for å skaffe den nødvendige finansieringen til å utvikle deres idé. Vårt mål er å tilby skreddersydde løsninger for de som befinner seg i idéfasen og ønsker å løfte konseptet sitt til nye høyder.

 

Hva kan WAYS bidra med?

En interaktiv prototype kan være et verdifullt verktøy for å formidle konseptet da den gir liv til det som tidligere kun har vært en idé. Den forenkler overbevisningsprosessen overfor potensielle investorer og nøkkelpersoner ved å gi dem en håndgripelig forståelse av produktets potensiale.

C++, React, JavaScript - du har kanskje hørt terminologien før, men kanskje du er usikker på hvilke som passer best for ditt prosjekt. Vi er her for å hjelpe deg med å utvikle en teknisk strategi som sikrer at du velger riktig teknologi for akkurat ditt spesifikke prosjekt. Vår grundige gjennomgang av tekniske anbefalinger vil gi deg en klarere forståelse av hvordan ditt prosjekt bør struktureres og bygges opp.
I en tid hvor de fleste investorer ser etter teknisk ekspertise i kjerneteamet, står vi klare som dine dedikerte "data-nerder" 🤓

Å utvikle et fullverdig konsept kan være kostbart, men det finnes heldigvis flere støtteordninger tilgjengelig med relativt lav terskel for å få tildelt midler, alt fra 50 000 kr til 1 000 000 kr, for videreutvikling av din idé. Vi har god kjennskap til dette landskapet og står klare til å hjelpe ditt team med å skrive en søknad som kan sikre dere nødvendig finansiering.

Ways har omfattende erfaring med både vellykkede og mindre vellykkede bedrifter. Vi har fått innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og vi deler gjerne vår ekspertise med deg. Vår innsikt dekker ikke bare de tekniske aspektene ved prosjektet, men strekker seg også til strategi som verdiskaping og forretningsmodell-optimalisering.

Å utvikle noe som ikke møter folks faktiske behov er en av de viktigste årsakene til at mange bedrifter mislykkes. Derfor er en grundig markedsundersøkelse avgjørende for å vurdere om konseptet ditt har potensial til å lykkes. En god markedsundersøkelse dokumenterer at det finnes et reelt behov blant målgruppen din, og at de er villige til å betale for det du tilbyr. Dette kan være en omfattende oppgave, og det kan være utfordrende å være objektiv når det gjelder ens egen idé. Vi tilbyr fullstendige markedsundersøkelser som gir deg et solid grunnlag for å ta informerte beslutninger og sikre nødvendig finansiering for ditt prosjekt.

Slik jobber vi sammen

Kontaktfasen
10%

Vi blir kjent med kunden, og kundens behov, kravspesifi-kasjon, og mål-grupper for tjenesten.

Forprosjekt
40%

WAYS estimerer tid, omfang og kommer med anbefalinger på utviklingsløpet, samt prisestimat.

Design og utvikling
80%

Utviklingsløpet starter. Kunden holdes løpende orientert via prosjektleder.

Leveranse og videre samarbeid
95%

Leveransen sluttføres. WAYS tilbyr drift og service-avtale etter endt levering om ønskelig.

Fortell oss om ditt konsept

For å kunne gi optimal støtte, er det viktig for oss å ha en grundig forståelse av konseptet dere arbeider med. Vennligst del generelle trekk om både konseptet og det dedikerte teamet bak. Dette vil legge til rette for en mer effektiv dialog og gjøre det mulig for oss å tilpasse vår bistand etter deres spesifikke behov.

Før eventuell avtaleinngåelse, vil begge parter signere en fortrolighetsavtale. Dette sikrer at kundens idé forblir konfidensiell, og at all sensitiv informasjon blir forsvarlig beskyttet.

Jeg ser frem til å hjelpe dere med å sammensette et skreddersydd team som kan ta deres idé til nye høyder.
Jørgen Munch Jensen
Prosjektleder