FRICHS.png

 

FRICH'S intranett: Forenkler hverdagen til FRICH'S-ansatte

Intranett

 

Rethink Studio, et design- og kommunikasjonsbyrå kom til oss for å utvikle et intranett for deres klient, FRICH´S. FRICH´S er en kjede som består av hoteller og spisesteder fra Innlandet og opp til Trøndelag. 

 

Intranettet skulle brukes av alle ansatte i FRICH konsernet, og bli brukt på daglig basis av kokker på de ulike spisestedene for å kunne se oppskrifter, samt at andre ansatte skulle kunne se kampanjer, ta kurs, og komme i kontakt med andre FRICH lokasjoner.

 

Hvordan løste vi utfordingen?

Intranettet er bygd på Enonic, et CMS (publiseringssystem), som tillater administrasjonen i FRICH´S å styre innholdet på intranettet selv. Dette inkluderer å publisere artikler, lage nye oppskrifter, legge til kurs, finne kontaktinformasjon til ansatte, og mye mer. 

 

Det var Rethink Studio som stod for designet, mens WAYS stod for utvikling. For stabil og trygg drift er intranettet lastet opp på egen VPS i WAYSCloud.

 

 

Resultatet og veien videre

FRICH´S intranett skal lanseres for ansatte i starten av 2022, og vil mest sannsynlig bli videreutviklet med mer funksjonalitet.

 

 

Er du klar for å sette i gang?