RST_Image.jpg

RST Logistics

Webutvikling og visuell identitet

 

RST Logistics AS ble etablert av Richard Sæther i 1994 og har siden den gang vokst fra et enkeltmannsforetak til i dag å være en komplett logistikk leverandør. Veksten skyldes sterkt fokus på god service, personlig kundekontakt og oppfølging. Kundemassen er stabil og består av små og store bedrifter. For noen av kundene utføres det kun transport men hovedsakelig tar RST seg av hele kundens logistikk med import, lagring plukking og distribusjon. Økt lønnsomhet og internasjonal satsing er en av målene RST som har gjort valget av å fornye profilen til RST. Fra å være en leverandør av tjenester innen transport har RST investert og utvidet bedriften til å være en leverendør for flere tjenester innenfor logistikk, der i blant lagring.

 

rst2.jpeg

 

Den nye profilen til RST rydder i RSTs visuelle identitet slik at vi også på det visuelle og helhetlige plan kan fremstå med god kvalitet. Sammen med å opprettholde deres gode tjenester og service vil den visuelle identiteten styrke RST som leverandør både for nye kunder og innenfor bransjen, både innlands og utenlands. På oppdrag fra RST Logistics utførte WAYS en full omstrukturering og redesign av hele deres visuelle profil.

 

rst3.jpeg

 

En fullstendig designmanual viser frem og forklarer rettningslinjer for bruk av ny logo, fargevalg, typografi, profilmaler, fotomaner, og trykk på produkter og kjøretøy. I forbindelse med dette arbeidet ble det også utviklet nye nettsider for RST.

 

rst4.jpeg

 

Websidene er bygget på grunnlag av profilelementene, bildene og med fokus på å både gi nåværende kunder og kommende kunder en positiv opplevelse av varemerket RST.