skullerud.png

 

Skullerud Sport Senter: Kom som du er!

Webside


 

Skullerud Sport Senter er et unikt treningssenter med en sterk visjon og fokus på trygghet og tilhørighet til sine medlemmer. De ønsket en nettside som med gjennomgående flyt som visualiserer og fremmer deres visjon og identitet godt i digitale flater, samtidig som det  gir økt onboarding av nye kunder til senteret. 

 

 

Hadde problemer med brukervennlighet

Da de kom til oss hadde de en nettløsning som ikke innfridde ønsket målsetting om generering av nye medlemmer og nettstedet konverterte ikke godt nok. Den fremsto som lite brukervennlig, grunnet et overflod av innhold og manglende struktur. 

 

Skullerud Sport Senter ønsket derfor hjelp til å optimalisere nettsiden sin både for det visuelle og brukervennligheten. Store call-to-action knapper, stor og lesbar tekst, samt enkel navigering var i fokus da den nye nettsiden ble designet og utviklet. Alle skal klare å bruke nettsiden, uavhengig av syn, finmotorikk, eller teknisk kompetanse. 

 

 

Resultatet og veien videre

Skullerud Sport Senter sin nettside er lansert og fungerer godt. Den er integrert med en tredjepart som tar seg av bookinger av gruppetimer. Skullerud er fornøyd med resultatet, og planlegger i fremtiden å utvide nettsiden med flere moduler som vil være til fordel for brukerne og medlemmene av Skullerud Sportsenter

 

 

Oppdatering 19.10.2021

I ettertid har Skullerud Sport Senter leid inn WAYS for å gjøre SEO-oppgraderinger på nettsiden. Dette førte til hurtigere innlasting, bedre søkemotor-optimalisering, og bedre brukervennlighet ved bruk av brødsmulesti på undersider.

 

Gå til Skullerud Sport Senter sin nettside

 

Er du klar for å sette i gang?