Innsikt

 

Få et innblikk i hva vi som bedrift gjør for å bli bedre, hvordan vi

jobber, og om våre kunders milepæler.

 

 

Smitteregistrering er dessverre tilbake...

En ny variant preger verden, og med økende smitte i Norge ser vi det nødvendig å tørke støv av Smitteregistrering. Vi håpte dette aldri skulle skje.

OUR WAYS

WAYS vokser og har nylig fått med seg en ny designer på laget. Vi har derfor tatt en prat med Signe Louise og blitt kjent med hva hun bryr seg om i hverdagen. Hun har nylig fullført en bachelor i Art Direction og har jobbet freelance som Designer det siste året. Les mer om Signe, og få et innblikk i hverdagen vår.

Smitteregistrering legges ned

Vi i WAYS feirer at vi legger ned en av våre inntektsbringende tjenester.🥂 Vi ser endelig enden på pandemien i Norge. Det har vært en lang og tung tid med mye frykt og fare for smitte. I dag legger vi ned smitteregistrering.no, en innsjekk-tjeneste som har bidratt med å skape sikkerhet for bedrifter og ansatte, og trygghet mennesker over hele landet.

WAYS innfører anonymisert rekruttering

De fleste tenker på kjønn og etnisitet når man snakker om mangfold, men det handler om mye mer enn det. Mangfold skaper dynamikk og kreativitet – noe som ikke bare påvirker arbeidsmiljøet, men som også har en direkte effekt på bunnlinjen. Hva gjør WAYS for å gjøre en forskjell?

WAYS er valgt som teknisk leverandør av digitalt selvhjelpsverktøy

IOS & Android

WAYS skal levere den bakenforliggende tekniske plattformen, mobilapplikasjonen samt drift og vedlikehold av tjenesten som tilgjengeliggjøres for alle landets innbyggere over 20 år. Tjenesten skal dimensjoneres for bruk av opp til 4,1 millioner brukere og er bestilt av Helsedirektoratet.

250 000 søppelbiter plogget av veien!

IOS & Android

Kunne du tenkt deg å plukke søppel mens du jogget i sommer? Siden 2018, da Plogger-appen først ble lansert, har omtrent 250 000 søppelbiter blitt plukket fra veien!

Ja, vi lover å ikke stjele idèen din.

Du er stort sett trygg når du går til et byrå med planer om å gå videre med en idè uavhengig av hvor bra eller dårlig den er. Svært ofte, og kanskje spesielt for de som satser på et konsept som er ‘hjertebarnet’ deres, blir frykten for at noen skal rappe til seg idèen nesten uoverkommelig, noe som ikke er så rart.

OUR WAYS

I dag har vi pratet med Remano Victor som er ansatt som front-end utvikler hos oss i WAYS. Remano flyttet fra Sør-Afrika til Norge for 3 år siden. Han studerte front-end development på Noroff School of Technology and Digital Media i 2 år, og startet i jobben hos WAYS i Desember 2020. Les mer om Remano, og få et innblikk i hverdagen vår.

Tinnitus er et økende samfunnsproblem, men heldigvis finnes det hjelpeverktøy

Du kan ha tinnitus på det ene eller begge ørene, og den kan komme brått eller gradvis. For mange forsvinner lyden etter en stund, for noen blir lyden så plagsom at det går utover helsen, og den blir langvarig.

Arkitektbedriftene velger WAYS

Website

I dag er nettsiden rigget på en måte som gjør det vanskelig å navigere for medlemmer. Gjennom god innsikt og forståelse for opplevelsesdesign, skal vi designe en reise med brukeren i fokus.

WAYS utvikler plattformen for skoleversjonen til My Child lebensborn

Plattform

Mobilspillet My Child Lebensborn har blitt lasttet ned 255 000 ganger og fikk en BAFTA for gripende historiefortelling. WYAS har utviklet software-løsniongen til spillets skoleversjon. Nåkan også norske skoleelever ta vare på Lebensborn-barna Klaus og Karen i Norger på 50-tallet.

Sommerens kuleste quiz-app

Nå kan du bryne deg på spørsmål laget av både Egil Drillo Olsen og Arne Scheie. Og best av alt? Er du flink, kan du vinne penger!

App for tinnitusrehabilitering

IOS & Android

WAYS har utviklet en app for HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) Briskeby. HLF Briskeby tilbyr tjenseter innen fagområdet hørsel. Tilbudene gis i form av rehabilitering og kurs til voksne og utadrettede tjenester til videregående opplæring.

Nominert til pris med gigantene!

WAYS har fått æren av å være nominert sammen med aktører som Canal Digital, Tesla, Komplett og Apple i kategorien "best-selgende tekst".

Nytt kontor med begrenser-vri

WAYS har lenge hatt kunder i Bergen, og nå åpner vi et nytt kontor med ekte bergensere i førersetet.

WAYS skal utvikle ny, innovativ løsning for små og store bedrifter som forhindrer frafall av ansatte og skaper engasjement i virksomhetens daglige virke

IOS & Android

COVID-pandemien har satt Norge på prøve. Til tross for gode, etablerte løsninger for samhandling og kommunikasjon på hjemmekontor sliter mange i følge en studie utført av Folkehelseinstituttet med ensomhet og psykiske plager. Studien viser at spesielt unge og aleneboere sliter mest. Rapporten fikk oss i WAYS til å se på mulighetene til å utvikle en tjeneste som fremhever og involverer den enkelte ansatte i krisetid.