project thumbnail

WAYS er valgt som teknisk leverandør av digitalt selvhjelpsverktøy 

WAYS skal levere den bakenforliggende tekniske plattformen, mobilapplikasjonen samt drift og vedlikehold av tjenesten som tilgjengeliggjøres for alle landets innbyggere over 20 år. Tjenesten skal dimensjoneres for bruk av opp til 4,1 millioner brukere og er bestilt av Helsedirektoratet. 

project thumbnail

250 000 søppelbiter plogget av veien!

Kunne du tenkt deg å plukke søppel mens du jogget i sommer? Siden 2018, da Plogger-appen først ble lansert, har omtrent 250 000 søppelbiter blitt plukket fra veien!

project thumbnail

Arkitektbedriftene velger WAYS

I dag er nettsiden rigget på en måte som gjør det vanskelig å navigere for medlemmer. Gjennom god innsikt og forståelse for opplevelsesdesign, skal vi designe en reise med brukeren i fokus.

project thumbnail

WAYS utvikler plattformen for skoleversjonen til My Child lebensborn

Mobilspillet My Child Lebensborn har blitt lasttet ned 255 000 ganger og fikk en BAFTA for gripende historiefortelling. WYAS har utviklet software-løsniongen til spillets skoleversjon. Nåkan også norske skoleelever ta vare på Lebensborn-barna Klaus og Karen i Norger på 50-tallet.

project thumbnail

Sommerens kuleste quiz-app

Nå kan du bryne deg på spørsmål laget av både Egil Drillo Olsen og Arne Scheie. Og best av alt? Er du flink, kan du vinne penger!

project thumbnail

App for tinnitusrehabilitering

WAYS har utviklet en app for HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) Briskeby. HLF Briskeby tilbyr tjenseter innen fagområdet hørsel. Tilbudene gis i form av rehabilitering og kurs til voksne og utadrettede tjenester til videregående opplæring.

project thumbnail

Satser på fremtiden

Cognito NTNU er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å fremme læring og interesse for kunstig intelligens på alle nivåer. WYAS støtter organisasjonen og har tatt en prat med de om AI(kunstig intelligens).

project thumbnail

Nominert til pris med gigantene!

WAYS har fått æren av å være nominert sammen med aktører som Canal Digital, Tesla, Komplett og Apple i kategorien "best-selgende tekst".

project thumbnail

Nytt kontor med begrenser-vri

WAYS har lenge hatt kunder i Bergen, og nå åpner vi et nytt kontor med ekte bergensere i førersetet.

project thumbnail

Bygg, test, bygg videre

En idé er verdiløs uten evne og "guts" til å kunne blåse liv i den. Evne kan kjøpes, men "gutsen" må bearbeides. Frykten for å få idéen sin stjålet er alt for stor blsnt msnge, og det er som oftes hovedgrunnen til at geniale løsninger aldri blir til.

project thumbnail

Satser blandt de syv fjell

Med solid økning i omsetningen, flerdobling av ansatte og frisk kundevekst, åpner WAYS nytt kontor i den kreative og pulserende storbyen Bergen.

project thumbnail

OUR WAYS

I dag har vi pratet med Remano Viktor som er ansatt som front-end utvikler hos oss i WAYS. Remano flyttet fra Sør-Afrika til Norge for 3 år siden. Han studerte front-end development på Noroff School of Technology and Digital Media i 2 år, og startet i jobben hos WAYS i Desember 2020.