Innsikt

 

Få et innblikk i hva vi som bedrift gjør for å bli bedre, hvordan vi

jobber, og om våre kunders milepæler.

 

 

WAYS er valgt som teknisk leverandør av digitalt selvhjelpsverktøy 

WAYS skal levere den bakenforliggende tekniske plattformen, mobilapplikasjonen samt drift og vedlikehold av tjenesten som tilgjengeliggjøres for alle landets innbyggere over 20 år. Tjenesten skal dimensjoneres for bruk av opp til 4,1 millioner brukere og er bestilt av Helsedirektoratet. 

250 000 søppelbiter plogget av veien!

Kunne du tenkt deg å plukke søppel mens du jogget i sommer? Siden 2018, da Plogger-appen først ble lansert, har omtrent 250 000 søppelbiter blitt plukket fra veien!

WAYS innfører anonymisert rekruttering

De fleste tenker på kjønn og etnisitet når man snakker om mangfold, men det handler om mye mer enn det. Mangfold skaper dynamikk og kreativitet – noe som ikke bare påvirker arbeidsmiljøet, men som også har en direkte effekt på bunnlinjen.

Ja, vi lover å ikke stjele idèen din.

Du er stort sett trygg når du går til et byrå med planer om å gå videre med en idè uavhengig av hvor bra eller dårlig den er. Svært ofte, og kanskje spesielt for de som satser på et konsept som er ‘hjertebarnet’ deres, blir frykten for at noen skal rappe til seg idèen nesten uoverkommelig, noe som ikke er så rart.

Tinnitus er et økende samfunnsproblem, men heldigvis finnes det hjelpeverktøy

Du kan ha tinnitus på det ene eller begge ørene, og den kan komme brått eller gradvis. For mange forsvinner lyden etter en stund, for noen blir lyden så plagsom at det går utover helsen, og den blir langvarig. Heldigvis har vi utviklet noe som kan forbedre hverdagen til de som lider av dette.

OUR WAYS

I dag har vi pratet med Remano Viktor som er ansatt som front-end utvikler hos oss i WAYS. Remano flyttet fra Sør-Afrika til Norge for 3 år siden. Han studerte front-end development på Noroff School of Technology and Digital Media i 2 år, og startet i jobben hos WAYS i Desember 2020.

Arkitektbedriftene velger WAYS

I dag er nettsiden rigget på en måte som gjør det vanskelig å navigere for medlemmer. Gjennom god innsikt og forståelse for opplevelsesdesign, skal vi designe en reise med brukeren i fokus.

WAYS utvikler plattformen for skoleversjonen til My Child lebensborn

Mobilspillet My Child Lebensborn har blitt lasttet ned 255 000 ganger og fikk en BAFTA for gripende historiefortelling. WYAS har utviklet software-løsniongen til spillets skoleversjon. Nåkan også norske skoleelever ta vare på Lebensborn-barna Klaus og Karen i Norger på 50-tallet.

Sommerens kuleste quiz-app

Nå kan du bryne deg på spørsmål laget av både Egil Drillo Olsen og Arne Scheie. Og best av alt? Er du flink, kan du vinne penger!

App for tinnitusrehabilitering

WAYS har utviklet en app for HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) Briskeby. HLF Briskeby tilbyr tjenseter innen fagområdet hørsel. Tilbudene gis i form av rehabilitering og kurs til voksne og utadrettede tjenester til videregående opplæring.

Satser på fremtiden

Cognito NTNU er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å fremme læring og interesse for kunstig intelligens på alle nivåer. WAYS støtter organisasjonen og har tatt en prat med de om AI (kunstig intelligens).

Nominert til pris med gigantene!

WAYS har fått æren av å være nominert sammen med aktører som Canal Digital, Tesla, Komplett og Apple i kategorien "best-selgende tekst".

Nytt kontor med begrenser-vri

WAYS har lenge hatt kunder i Bergen, og nå åpner vi et nytt kontor med ekte bergensere i førersetet.

Bygg, test, bygg videre

En idé er verdiløs uten evne og "guts" til å kunne blåse liv i den. Evne kan kjøpes, men "gutsen" må bearbeides. Frykten for å få idéen sin stjålet er alt for stor blsnt msnge, og det er som oftes hovedgrunnen til at geniale løsninger aldri blir til.

Satser blandt de syv fjell

Med solid økning i omsetningen, flerdobling av ansatte og frisk kundevekst, åpner WAYS nytt kontor i den kreative og pulserende storbyen Bergen.