Tjenester

 

Vi er et fullservice digitalbyrå som tilbyr solide tjenester for å både utvikle og sikre din digitale sfære.

Står du overfor en digital utfordring eller ønsker å utvikle en helt ny tjeneste eller plattform?

Uansett hva det er, så løser vi det sammen.

 

Vi setter brukeren i sentrum når vi designer og utvikler gode konsepter. Ved å optimalisere brukeropplevelsen gjennom UI- og UX-design, får vi komplekse systemer til å føles enkle å bruke.

Les mer

I dag stiller kunder høye krav til appene sine, og det er vi glad for. Med dagens store app-marked er det viktig å skille seg ut med gode konsepter og produkter det er behov for, og ikke minst høy kvalitet.

Les mer

Trenger du en nettside som treffer? I WAYS er vi dyktige på akkurat det – fra enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vi drifter og vedlikeholder nettsiden slik at du kan fokusere på egne kjerneområder.

Les mer

Dette er mer komplekse, digitale løsninger hvor hardware og software gjerne snakker sammen. Disse prosjektene har lengre varighet, og kunden ønsker ofte tilrettelagte integrasjoner mot egne eller andres systemer – og på tvers av teknologi.

Les mer

WAYSCloud er en sikker skytjeneste, som er spesialtilpasset hostingtjenester for små og mellomstore virksomheter. Vi tilbyr dedikerte servere som er enkle å administrere. Vår løsning er utmerket for både hosting av webhotell og tilkobling av virtuelle maskiner.

Les mer

WAYS drifter i dag kritisk infrastruktur som digital dørløsninger, betalingstjenester og andre plattformsystemer. Over tid har vi bygget opp et solid driftsmiljø med et kompetent team som til enhver tid sørger for at virksomhetskritiske tjenester er oppe og fungerer.

Les mer